۲۷ بازديد

مرجع فايلهاي امورزشي | كراك

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • مرجع فايلهاي امورزشي | كراك

    دسته بندي : مباحث رشته ها » عمومي رشته ها

    تحقيق بررسي كراك
     متشكل از 17 صفحه ، در قالب word  قابل ويرايش و اماده پرينت

    بخشي از محتوا ::

    كرك (Crack) كه گاهي راك (Rock) نيز ناميده ميشود، ماده اي محرك است كه از تصفيه كوكائين به دست مي آيد و به اشكال مختلف تدخين (استنشاق دود) ميشود. 

    اما كراكي كه در ايران رايج است از مشتقات هروئين است و در صورتي كه بصورت علمي توليد شود  از تصفيه هروئين به دست مي آيد .

    كراك ماده‌اي بي‌بو است، مصرف آن راحت است و با يك فندك در هر جايي كه باشي مي‌تواني مصرف كني؛ درست برخلاف مصرف ترياك و يا هروئين است.

    كراك موجود در بازار ايران:

    كراك جديدترين ماده مصرفي بين معتادان ايران است.  اين ماده شيميايي خشك كه در تركيب آن به جاي كوكائين و هروئين از قرصهاي فاسد استفاده مي شود. 

    اين ماده به سبب اينكه فاقد هر گونه بوي نامطبوع و خاص بوده مصرف را راحت كرده و موجب شده روند گرايش افراد به اين ماده افزايش يابد.

    جالب است كه بدانيد تنها سه بار مصرف مقدار بسيار اندكي از كرك موجود در بازار ايران ، اعتياد به آن را حتمي خواهد كرد و پس از اين زمان بسيار كوتاه، شخص را به شدت به خود نيازمند و وابسته ميكند.

     در حال حاضر كراك در بين گروهي از جوانان ايران شايع شده و به دومين ماده مصرفي معتادان تبديل شده است. متأسفانه اين شيوع بالا به دليل تفكر اشتباهي است كه در بين جوانان به وجود آمده است . در بين جوانان، اين ماده به صورت ماده‌اي كم‌خطر با ميزان نشئگي بالا معرفي شده و ۹۵درصد از مصرف‌كنندگان، آن را به اسم روان‌گردان مي‌شناسند اما پس از شروع به مصرف، مشخص مي‌شود كه كراك ماده‌اي بسيار اعتيادآور است.

    لازم به ذكر است  ۹۰درصد از مصرف‌كنندگان كراك، زير ۲۴سال هستند. و اين ماده در بين دختران نيز رواج يافته است.

    در ايران فشرده‌كردن هروئين در آزمايشگاه‌هاي خانگي‌اي انجام مي‌شود كه هيچ كدام استاندارد نيستند. و هر آزمايشگاهي بسته به نوع امكانات و سليقه توليدكننده متفاوت است و توليد كنندگان براي سود بيشتر انواع مواد ديگر (هر نوع داروي آرام‌بخش و كورتن )  را  به اين ماده اضافه مي كنند . بنابراين عوارض ناشي از مصرف كراك با انواع‌ مختلفش، در هرد فرد مي تواند بسيار متفاوت از ديگران باشد.

    كراك هاي موجود در كشور ايران  ۱۵۰ برابر هروئين قدرت تخريبي بر فكر ، مغز و اعصاب دارد و حتي منجر به مرگ هاي فجيعي مي شود.

    كراك در بين جوانان ايران به صورت ماده‌اي كم‌خطر با ميزان نشئگي بالا معرفي شده و ۹۵ درصد از مصرف‌كنندگان آن را به اسم روان‌گردان مي‌شناسند چرا كه از نظر كارشناسان سم‌شناسي كراك در اصل انرژي‌زا و شادي‌آور بوده و هيچ‌گونه اعتيادي را در مصرف‌كننده به وجود نمي‌آورد. اما كراكي كه در ايران توزيع مي‌شود كراك اصل نبوده و در آزمايشگاه‌هاي مخفي و خانگي كشور با فشرده كردن هروئين بدون در نظر گرفتن هرگونه استانداردي تهيه مي‌شود و در برخي موارد نيز از ضايعاتي كه نمي‌توان از آن هروئين خالص به دست آورد كراك توليد مي‌شود. بنابراين خلاف تصور مصرف‌كنندگان كراك از تبليغات نوع خارجي نوع ايراني آن اعتيادآور بوده و طي يك ماه اول مصرف دائم از آن مقدار مصرف به ۳ يا ۴ برابر روز اول مصرف رسيده و تعداد دفعات مصرف روزانه به ۱۰بار در روز افزايش پيدا مي‌كند.

    قيمت كراك از لحاظ گرمى بالا است بنابراين هر كسى قدرت خريد كراك را ندارد.  به خاطر گران قيمت بودن اين ماده بسيار محدود وارد كشور ايران شده و اقشار مرفه آنرا مصرف مى‌كنند، در نتيجه آنچه تحت عنوان كراك در بازار و ميادين به فروش مى‌رسد واقعى نيست. و عوارض جانبي بسيار زياد و مرگ آور است .

    • محتواي فايل دانلودي:

      تحقيق بررسي كراك
      متشكل از 17 صفحه ، در قالب word قابل ويرايش و اماده پرينت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.