۲۰ بازديد

توصيه هايي براي گرمايش، تهويه و خنك سازي گلخانه

 

 

  • توصيه هايي براي گرمايش، تهويه و خنك سازي گلخانه

    تعداد صفحات انگليسي 25 صفحه (6274 كلمه)

         تعداد صفحات ترجمه فارسي 27 صفحه

    سال انتشار  2014

    ترجمه انگليسي به فارسي، دانشگاه، پژوهش

    مقاله انگليسي به همراه مقاله فارسي در قالب آفيس قابل ويرايش

    به همراه ترجمه شكل و جدول 

    هر 250 كلمه  1 صفحه ميباشد

    منظور از 250 كلمه تعداد كلمات در متن انگليسي هست 

    زير قيمت بازار

    1 هدف
    اين استاندارد، توصيه هايي براي گرمايش، تهويه و خنك سازي گلخانه را در بر دارد.
    2 منابع
    استانداردهاي هندي حاوي مقرراتي است كه از طريق منبع در اين متن، مفاد اين استاندارد، تشكيل شده است. در زمان انتشار، ملحقات نشان داده معتبر مي باشد. تمام استانداردها، منوط به تجديد نظر مي باشد و قسمتهايي بر اساس اين استاندارد نياز به بررسي امكان استفاده از نسخه هاي اخير دارد كه در زير بيان شده است:
    شماره                                       عنوان
    2312:1967                        فن هاي تهويه اي AC نوع پروانه اي
    14461:1997                       سطح پوشش داده شده براي كشت- توصيه هايي براي طرح
    14462-1997                      پيشنهاداتي براي جانمايي، طراحي و ساخت سازه هاي گلخانه اي
    3  تعاريف عمومي
    براي اين استاندارد، تعاريف معين در  IS14461 اعمال مي گردد.
    4 اصول گرمايش و تعيين تلفات حرارتي
    4.1 بيشتر تلفات، گرماي ناخواسته از يك گلخانه توسط طول موج بلند، رسانش و انتقال گرما ، QRC و با نفوذ، qi رخ مي دهد. نيازهاي گرمايش با محاسبه مجموع QRC و qi بر اساس تهويه طبيعي و مكانيكي  تعيين مي شود (IS 14،461 را ببينيد).
    4.2  تلفات گرماي گلخانه  توسط تابش، هدايت و انتقال گرما ، QRC، (كيلوژول) ممكن است توسط معادله زير تعيين مي¬شود:
    در اينجا
    U: ضريب انتقال كلي حرارت (جدول 1) كيلوژول مترمربع درجه سانتي¬گراد
    AC: منطقه پوشش، مترمربع
    TI: درجه حرارت هوا دروني، درجه سانتي¬گراد و
    T0 = دماي هوا بيرون، درجه سانتي¬گراد.).

    بلافاصله پس از پرداخت ، لينك دانلود به شما نمايش داده مي شود و همچنين يك نسخه نيز براي شما ايميل مي شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.