- مرجع فايلهاي امورزشي | پاورپوينت ارتباط تصميم گيري با مديريت
پاورپوينت ارتباط تصميم گيري با مديريت
دسته: مديريت
بازديد: 2 بار
فرمت فايل: pptx
حجم فايل: 327 كيلوبايت
تعداد صفحات فايل: 70اين پاورپوينت در مورد ارتباط تصميم گيري با مديريت در 70 اسلايد جامع شامل مقدمه،تعريف،ارتباط تصميم گيري با مديريت،تصميم گيري در مديريت، مفاهيم و تعاريف در تصميم گيري،تصميم گيري سازماني،سطوح تصميم گيري،انواع تصميم گيري،فرآيندهاي تصميم گيري،تصميم گيري در بحران، و مي باشد
قيمت فايل فقط 6,300 تومان
اين پاورپوينت در مورد ارتباط تصميم گيري با مديريت در 70 اسلايد جامع شامل مقدمه،تعريف،ارتباط تصميم گيري با مديريت،تصميم گيري در مديريت، مفاهيم و تعاريف در تصميم گيري،تصميم گيري سازماني،سطوح تصميم گيري،انواع تصميم گيري،فرآيندهاي تصميم گيري،تصميم گيري در بحران، و ….مي باشد.
قسمتي از متن پاورپوينت:
*يكي از مهارتهاي مهم و اساسي مديران مهارت تصميم گيري است به طوري كه معروف است مي گويند تصميم غلط در مديريت بهتر از بلاتكليفي و نگرفتن تصميم است.
كارمندان با ارائه پيشنهادات خود وظيفه تصميم سازي را دارند و پس از اتخاذ تصميم از سوي مديريت، تصميم را اجرا مي كنند. بنابراين وظايف مديران تصميم گيري و نظارت بر اجراي تصميمات مي باشد.
سرجيوزيمن نويسنده كتاب ارزشمند پايان عصر بازاريابي سنتي پنج سطح براي تصميم گيري قائل است.تصميماتي كه در سازمان گرفته ميشود؛ يا آنكه بتوسط شخص مدير ميباشد و تصميم گيرنده يك نفر آن هم خود مدير است و يا آنكه تصميمات بصورت گروهي و جمعي گرفته ميشود.
تصميمات فردي:
تصميماتي هستند كه مدير به تنهائي پس از تشخيص مشكل اقدام به حل و اخذ تصميم براي آن مينمايد. اين نوع تصميمات يا آنكه مدير در آنها به صورت سيستماتيك، قانوني و طبق رويهها عمل ميكند و يا آنكه بعلت محدوديّت زماني مجبور به اخذ تصميم فوري و خارج از سيستماتيك ميشود.
اين نوع تصميمات داراي محاسن و معايبي ميباشد.
محاسن تصميمات فردي:
- سرعت تصميم گيري بالاست؛ يعني زمانبري كمتري دارد.
- هزينهها كم است.
- مسئوليّت روشن است؛ در صورتي كه با خطا مواجه شود مسئوليّتها بر عهده شخص واحد است.
- دوري از آفت گروه انديشي.
معايب تصميمات فردي:
- ضريب خطاي تصميمات اخذ شده بالاست؛ زيرا كه خروجي يك فكر براي حل مسأله است.
- كيفيّت تصميم پايين است؛ تصميمات فردي در صورتي كه مفيد واقع شوند و داراي خطائي نباشند از كيفيّت كمي نسبت به تصميمات گروهي برخوردار است.
تصميمهاي استراتژيك:
اين تصميمات معمولاَ توسط مديريت عالي اخذ ميشود و هدفهاي كلّي و استراتژيك، هدايت و رابطه با محيط خارجي سازمان را در بر ميگيرد. اين تصميمها غالباَ داراي ماهيّتي مفهومي ميباشند و كل سازمان را در بر ميگيرند و عموماَ پيامدهاي بلند مدت دارند.
تصميمهاي اداري يا ردة مياني:
تصميمهاي اداري يا تاكتيكي كه معمولاَ توسط مديران ردة مياني اتخاذ ميشوند از تصميمهاي استراتژيك تا حدودي مشخصتراند و معمولاَ يك اداره يا گروهي از ادارههاي مرتبط به هم را در سازمان شامل ميشوند. اين نوع تصميمات ميان مدت اند.
تصميمهاي عملياتي:
تصميمهاي عملياتي توسط مديران ردة پايين «سرپرستان» اتخاذ ميشود. اين تصميمها مشخصاند و به عمليات روز مرّه مربوط ميشود و معمولاَ يك اداره يا گروهي از ادارهها را در بر ميگيرد و پيامدهاي كوتاه مدت دارند.
قيمت فايل فقط 6,300 تومان
برچسب ها : ارتباط تصميم گيري با مديريت , تصميم گيري در مديريت , مفاهيم و تعاريف در تصميم گيري , تصميم گيري سازماني , سطوح تصميم گيري , انواع تصميم گيري , فرآيندهاي تصميم گيري , تصميم گيري در بحران
یکشنبه ۱۷ دی ۹۶ | ۱۳:۴۹ ۲۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است