مرجع فايلهاي امورزشي | دانلود پاورپوينت داوينچي برترين چهره عصر رنسانس ( تاريخ ايران و جهان 2

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • مرجع فايلهاي امورزشي | دانلود پاورپوينت داوينچي برترين چهره عصر رنسانس ( تاريخ ايران و جهان 2

    دانلود پاورپوينت داوينچي برترين چهره عصر رنسانس ( تاريخ ايران و جهان 2


    تاريخچه هنر رنسانس
    لازم به ذكر است كه از جهت اصطلاح‌شناسي و ريشه‌شناسي لغوي، منظور از كلمه رنسانس يا تولد دوباره، در ميان موافقان با آن در دوره رنسانس، به معناي بازگشت به سوي سنت‌هاي كلاسيك هنر روم و يونان بود در واقع، مخالفان سبك گوتيك معتقد بودند كه مي‌خواهند بار ديگر به سوي مولفه‌هاي هنري روم و يونان بازگردند و آن عناصر را احيا كنند
    يكي از

    دسته: تاريخ
    بازديد: 3 بار
    فرمت فايل: pptx
    حجم فايل: 3533 كيلوبايت
    تعداد صفحات فايل: 34

    قيمت فايل: 3,300 تومان

    پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود.

    پرداخت و دانلود

    تاريخچه هنر رنسانس:

    لازم به ذكر است كه از جهت اصطلاح‌شناسي و ريشه‌شناسي لغوي، منظور از كلمه رنسانس يا تولد دوباره، در ميان موافقان با آن در دوره رنسانس، به معناي بازگشت به سوي سنت‌هاي كلاسيك هنر روم و يونان بود. در واقع، مخالفان سبك گوتيك معتقد بودند كه مي‌خواهند بار ديگر به سوي مولفه‌هاي هنري روم و يونان بازگردند و آن عناصر را احيا كنند.

    يكي از نكات مهم در تاريخ هنر اين است كه همواره در طول تاريخ، تقابلي ميان سبك كلاسيك و مدرسي با سبك‌هاي مخالف كلاسيك به چشم مي‌خورد و پيوسته عصيان و مخالفت در برابر سنت‌هاي كلاسيك و تعليمي وجود داشته است. هر گاه ابداع، خلاقيت، نوآوري و رها شدن از سنت‌هاي تعليمي و كلاسيك به اوج خود مي‌رسيد، دوباره بازگشت به سوي سنت‌هاي كلاسيك تكرار مي‌شد و عده‌اي از هنرمندان جنبش‌ هنري را به سوي مولفه‌هاي تعليمي و مدرسي معطوف مي‌نمودند. همان طور كه هر از گاهي، عصيان در برابر سبك تعليمي و كلاسيك شكل مي‌گرفت و پاره‌اي از سبك‌هاي هنري در مخالفت با چارچوب‌هاي كلاسيك به وجود مي‌آمد.

    از اين رو، پس از رنسانس كه بازگشت به عناصر و ويژگي‌هاي كلاسيك هنر رخ داد، بار ديگر در قرن شانزدهم، سبك‌هايي همچون منريسم، باروك و روكوكو از اصول كلاسيك عدول كردند و يا دوباره پس از جريانات هنري قرن شانزدهم و هفدهم، بار ديگر عده‌اي از هنرمندان طبل نو‌كلاسيك را كوبيدند و رمانتيسم و رئاليسم دگر باره از جنبش نو‌كلاسيك فراروي نمودند و به سوي در خدمت گرفتن عناصري جديد در هنر گام برداشتند.

    از ديدگاه هنرمندان رنسانس، هنر روم و يونان رشد يافته و ايده‌آل تلقي مي‌گشت و با توجه به سبك‌هاي پيش از رنسانس همچون گوتيك، بازگشت به سوي هنر يونان و روم، در واقع بازگشت به سبك كلاسيك و مدرسه‌اي بود و به منزله نوعي رشد‌يافتگي و نوزايي تلقي مي‌شد. همان طور كه نخستين فيلسوفان عصر رنسانس در قرن شانزدهم، هدف خود را از رنسانس يا تولد دوباره اين گونه تفسير مي‌نمودند كه مي‌خواهند به فلسفه يونان و انديشه‌هاي افلاطون و ارسطو بازگردند و تفسير دوباره‌اي از آثار آن فيلسوفان ارائه دهند. فيلسوفان عصر رنسانس معتقد بودند كه برخلاف عصر نوزايي، در عصر قرون وسطا، نسبت به انديشه‌هاي فيلسوفان يونان بد‌فهمي و تفسير نادرست وجود داشت و تلاش مي‌نمودند تا تفسير و قرائت صحيحي از فلسفه يونان ارائه دهند.

    در واقع، چه در عرصه هنر و چه در عرصه فلسفه، يونان و روم به منزله آرمان و ايده‌آل قلمداد مي‌شد و هنرمندان و فيلسوفان اوليه، هرچند به تدريج به سوي ابداع و خلاقيت پيش رفتند و از سنت‌هاي يوناني و رومي فاصله گرفتند، اما در آغاز جنبش رنسانس، خود را وفادار به سنت كلاسيك يونان و روم نشان مي‌دادند؛ همان طور كه در قرن هجدهم نيز وقتي كه سبك باروك مطرح شد، هنرمندان نو‌كلاسيك در مخالفت با سبك باروك، بار ديگر به سوي مولفه‌هاي كلاسيك گرايش پيدا نمودند.

    همانطور كه بيان شد، در بسياري از دوره‌هاي تاريخ هنر، هر از گاهي، آن گاه كه از اصول كلاسيك و مدرسي عدول مي‌شد، عده‌اي از هنرمندان در برابر جريانات انحرافي و يا التقاطي برخاسته و سبك كلاسيك را مطرح مي‌نمودند.

    هنرمندان دوره رنسانس در عرصه نقاشي، مجسمه‌سازي و معماري، به دو دوره رنسانس آغازين يا اوليه و رنسانس پيشرفته يا مترقي تقسيم مي‌شوند. دوره آغازين رنسانس به ابتداي قرن چهاردهم تا دهه دوم قرن پانزده تعلق دارد (1420 – 1300) و دوره دوم رنسانس متعلق به قرن چهاردهم تا پايان اين قرن يعني در سال‌هاي 1500 – 1420 مي‌باشد.

    لئوناردو داوينچي:

    (۱۵ آوريل ۱۴۵۲ – ۲ مه ۱۵۱۹) دانشمند و هنرمند ايتاليايي دوره رنسانس است كه در رشته‌هاي نقاشي، رياضي، معماري، موسيقي، كالبدشناسي، مهندسي، تنديسگري، و هندسه برجسته بود. وي يكي از بزرگترين نوابغ طول تاريخ بشريت است.

    عده‌اي از محققان ايتاليايي با تحقيق بر روي اثر انگشت بازسازي شدۀ وي، او را داراي ريشۀ عربي و اهل خاورميانه برشمرده‌اند. داوينچي را كهن‌الگوي «فرد رنسانسي» دانسته‌اند. وي فردي بي‌نهايت خلاق و كنجكاو بود. او نظريات خود را در مجموعه يادداشتهايي كه بالغ بر هزاران صفحه مي باشند، ثبت كرده است. او طرحهاي مبتكرانه‌اي را براي ساخت سلاحهايي مانند توپ‌هاي بخار، ماشين‌هاي پرنده و ادوات زرهي ارائه كرده بود، هرچند كه بسياري از آنها هرگز ساخته نشدند.

    داوينچي اولين طراح هواپيما و صدها اثر معماري ديگر به‌شمار مي‌رود. يكي از طرح‌هاي ابتكاري او لباس غواصي و زير دريايي جنگي است. او همچنين مسلسل، تانك نظامي، ساعتي كه به ساعت داوينچي معروف است، كيلومتر شمار و چيزهاي ديگر را طراحي يا اختراع كرد و با استفاده از خط معكوس براي طراحي‌هاي خود يادداشت‌هايي را نوشته است، كه آنها را فقط در آينه مي‌توان خواند. شهرت جهاني داوينچي بيشتر به‌خاطر نقاشي‌هاي شام آخر و موناليزا است

    دوران كودكي:

    لئوناردو داوينچي در سال ۱۴۵۲ در يك روستاي توسكاني زاده شد. او فرزند نامشروع يك ثروتمند، با نام پيرو فرانسيسو دي انتونيو داوينچي و يك زن دهقان به نام كاترين بود.در مورد دوران كودكي لئوناردو اطلاعات زيادي در دست نيست. او ۵ سال اول زندگي خود را با مادرش گذراند، سپس در سال ۱۴۵۷ نزد خانوادهٔ پدرش، پدربزرگ، مادربزگ و عمويش زندگي كرد. پدر او با يك دختر شانزده ساله ازدواج مي‌كند، همسر دوم پدرش لئوناردو را خيلي دوست مي‌داشت اما در سن جواني درگذشت.او تحصيلات ابتدايي را در مدرسه دهكدۀ محل سكونتش گذراند. با اينكه در مدرسه چندان موفق نبود، ولي شور و هيجان زيادي نسبت به طبيعت نشان مي‌داد. داوينچي به صورت غير رسمي هندسه و رياضيات را نيز آموخت. وقتي او شانزده ساله بود پدرش براي بار دوم با دختر بيست ساله‌اي به نام فرانسسكا لنفرديني ازدواج كرد.

    شامل 34 اسلايد powerpoint

    قيمت فايل: 3,300 تومان

    پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود.

    پرداخت و دانلود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.